Usein Kysyttyä

Voit odottaa joitakin kohtalainen epämukavuutta hoidon aikana, mutta anestesia sovelletaan ennen menettelyä tyypillisesti tekee mitään epämukavuutta siedettävä. Aggressiivisempi, korkeampi teho hoitoja, sinun lääkäri voi suositella ihon alainen anestesia, suullinen kipu lääkkeiden ja/tai rauhoittavien hoidon aikana istunnossa. Over-the-counter kipu lääkkeiden voidaan toteuttaa päivän kuluttua menettelyn lievittää jäljellä epämukavuutta.

Ihanteellinen ehdokkaita CO2RE ovat niiden 30-tai vanhempia iholle vaurioitunut altistuminen auringon, iän paikkoja, juonteita, ryppyjä, värjäytyminen, karkea koostumus, akne arvet, ja muut ihon puutteita. Se on ihanteellinen kaikille, jotka etsivät nuoremman näköinen iho ilman pitkiä seisokkeja liittyvät perinteiset pinnoitus menettelyjä.

Kyllä. Sinun pitäisi puhua oman lääkärin sinulle täydellisen lääke tieteen ja ihon historia minimoida mahdollisuuksia kielteisiä reaktioita.

Yleensä näet eron haluat jälkeen vain yksi hoito. Päivinä hoidon jälkeen iho vähitellen näyttää pehmeämmältä, pehmeämpi ja tiukempi. Juonteita ryppyjä, iän paikkoja ja epätasainen tekstuurit alkavat näkyä välitöntä parannusta.

CO2RE tulosten kestävyys lähestyy kirurgisia toimenpiteitä. On kuitenkin olemassa useita muuttujia, jotka määräävät, kuinka kauan voit odottaa tuloksia viime mukaan lukien: terveydelle, ikä ja miten välität ihosi hoidon jälkeen.

Välittömästi menettelyn jälkeen voit odottaa tunne samanlainen auringonpolttama, kestävät useita tunteja. Voit odottaa kuorinta kuolleen ihon hoito alueella. Tämä on luonnollinen hilseily prosessi, joka voi kestää 7-10 päivää.

Sinun lääkäri voi suositella lyhyt anti biootti Kuurin minimoimiseksi infektio riskiä. Käyttö kosteus voide ja aurinko voiteet on erittäin suositeltavaa aikana paranemisprosessia ja viikkoja ja kuukausia hoidon jälkeen.